Nonton Pameran Seni Rupa WOW

 Seni

SEDULURNYENI.COM- Yogjo ncen elok tenan WOW. Lakepriye tha, dina Senen ning Plataran Joko Pekik ono Pembukaan Pameran, Seloso neng Pendopo Art Space yo pembukaan pameran, Rebo 24/7/2019 Neng Bentara Budaya karo neng Sangkring yo ono pembukaan pameran, encen Yogjo ura salah nek di arani Ibukotane Seni Rupa Indonesia, lawong angger liwat ono rubung rubung opo to? Pameran, Pameran lan Pameran Seni Rupa , Lukis karo 3 dimensi.

Jian tenan, karya karyane yo istimewa, apik kabeh, Koyo to  Patunge Pak Dunadi, Pak Joko Pekik , Lukisane Pakde Ivan Sagita, Pakde Totok Buchory, Katirin, Januri, Kangmas Nasirun, Kangmas Bambang Heras, Lucia Hartini, Mas Rismanto lan sedulur2 seniman liyane kabeh apik tenan ura apal nyebut sedulurku kabeh mboko siji, njaluk ngapuro aku ya lur?

Karo sinambi momong yo ora popo dolan nonton pameran WOW di suguhi bakso karo bakmi neng pendopo Art Space matur nuwun kanggo anget anget weteng tur wareg, sing nari yo ayu2, luwes2, anakku seneng, sukses yo mbakyu penari? MCne yo pinter ngatur swasono.

 

Seneng ketemu konco2 seniman Yogjo ramah ramah nyedulur lan akrap, aku wae sing sibuk poto2 ngalor ngidul ceprat cepret nganggo HP. Wis pokoke sukses kabeh yo Lur kagem dulur2 sedanten sing lagi Pameran neng Plataran Joko Pekik, Pendopo Art Space, Bentara Budaya , Karo reng Sangkring. Mbuh sesuk meneh jadwale neng ndi lali, pokoke wokeh banget pameran Lur sedulur…..Ayo podo teko neng Yogjo Lagi Pesta Seni Rupa iki…..ayo Lur Cepet2 nonton, nko ndak gelo.

Uwis yo Lur….iki wis ngantuk sukses kabeh pokoke sukses kanggo dulur seniman neng ngendi wae papane,aku yo ora patio ngerti boso jowo nek pating pletot yo ngapuro yo lur sing penting kabeh dulur2ku sehat. Wis yo lur……..Sukoco(24/7/2019)/sedulurnyeni.


Author: 

Related Posts

Tinggalkan Balasan