Halan Halan Neng Art Jog MMXIX

 Seni

SEDULURNYENI.COM – Kamis mbengi aku mangkat jam wolu, 20.00  halan halan nonton Art Jog MMXIX neng JNM
byuh byiuh…. Kebak uwong lur…..kudu antri sakjam punjul. Disambi ngoblrol karo konco seniman, setengah sepuluh lagi iso mlebu, Pisanan kon belok kanan ndhelog karya instalasi lemahe di keruk2 apik lur, terus ngiwo ndelok karya Instalasi meneh kayu2 joss lur, trus mlebu pintu cilik ndelog karya kontemporer ganggo video, metu ngiwo ndelok karya karya liyane… Apik kabeh lur, cenderung karya2 Seni Rupa Kontemporer lur apik, sebagian tak poto2, yo koyo ngono kui lur leh ku halan halan neng Art Jog 2019 neng JNM. Nek kepingin yo mrono lur monggo.


Ono karya songko sampah barang lur… Apik
Ambune barang yo sampah lur, kreatif bingit.
Okeh lur, lukisane yo apik2 tak poto Itu delokno lur, enak lo lur halan – halan karo sinau ndelok karya seni kontemporer sing apik2 lan keren. Enake neng yogjo yo ngunu iso halan halan ndelok pameran okeh banget. Nek ora kliru lur Art Jog MMXIX digelar songko tanggal 25 Juli nganti 25 Agustus 2019, dadi sing penasaran kono podo nonton lur mesti seneng, represing lur karo golek inspirasi, Ngunu sik yo lur. Sukoco (26/7/2019)/sedulurnyeni.


Author: 

Related Posts

Tinggalkan Balasan